Publicarea anunturilor comerciale este permisa si pentru moment este gratuita, singura conditie este urmarirea lor de catre intiatori si raspunderea la intrebarile forumistilor. Daca initiatorul nu urmareste forumului si nu acorda suport pentru serviciului oferit, topicul se va sterge in termen de 10 zile de la ultima intrebare la care nu s-a rapuns.
Prin aceasta regula, doresc sa descurajez spamarea excesiva cu anuturi fara stapan si postate de persoane platite pentru promovarea diferitelor site-uri, care defapt n-au nicio legatura cu anuntul postat.
Va multumesc pentru intelegere!
![]() ![]() |
Mar 17 2009, 08:16 PM
|
|
|
Group: prezentati Posts: 3 Joined: 4-August 08 Member No.: 808 Occupation: Inginer Grad Year: 2008 Spec: Proiectare |
Vand masina de aplicat cant pe suprafata dreapta productie SCM 96 cu 5 capete de lucru: taiere grosiera din rola, frezare sus+jos, taiere exacta la capat cu disc circular
Masina se afla in Bucuresti, se poate vinde asa cum este sau se poate face o revizie completa de catre cei de la firma SCM Am sa pun maine toate datele tehnice si poze |
|
|
|
Apr 13 2009, 11:46 AM
|
|
|
Group: prezentati Posts: 35 Joined: 18-January 08 From: Bucuresti Member No.: 621 Location: Bucuresti Occupation: Ing. Proiectant Grad Year: 2008 Spec: Tehnologie |
Vand masina de aplicat cant pe suprafata dreapta productie SCM 96 cu 5 capete de lucru: taiere grosiera din rola, frezare sus+jos, taiere exacta la capat cu disc circular Masina se afla in Bucuresti, se poate vinde asa cum este sau se poate face o revizie completa de catre cei de la firma SCM Am sa pun maine toate datele tehnice si poze ce faci mai mihnea, vinzi din sighet utilaje din bucuresti (IMG:style_emoticons/default/emo-rade.gif) |
|
|
|
Dec 12 2009, 03:32 PM
|
|
|
Group: prezentati Posts: 15 Joined: 28-November 09 Member No.: 1,424 Location: bacau Occupation: ing service |
la ce pret e masina de cant?in ce stare e? Ce inseamna revizia? Cat iau cei de la scm pt aceasta revizie?
cu ce probleme frecvente v-ati intalnit la masini de cant? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2010 - 01:21 AM |