IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Regulament publicare anunturi!

Publicarea anunturilor comerciale este permisa si pentru moment este gratuita, singura conditie este urmarirea lor de catre intiatori si raspunderea la intrebarile forumistilor. Daca initiatorul nu urmareste forumului si nu acorda suport pentru serviciului oferit, topicul se va sterge in termen de 10 zile de la ultima intrebare la care nu s-a rapuns.

Prin aceasta regula, doresc sa descurajez spamarea excesiva cu anuturi fara stapan si postate de persoane platite pentru promovarea diferitelor site-uri, care defapt n-au nicio legatura cu anuntul postat.

Va multumesc pentru intelegere!

Reply to this topicStart new topic
> Masina de aplicat cant
Gheorghiu Mihnea
post Mar 17 2009, 08:16 PM
Post #1

Group: prezentati
Member No.: 808
Occupation: Inginer
Grad Year: 2008
Spec: Proiectare

Vand masina de aplicat cant pe suprafata dreapta productie SCM 96 cu 5 capete de lucru: taiere grosiera din rola, frezare sus+jos, taiere exacta la capat cu disc circular
Masina se afla in Bucuresti, se poate vinde asa cum este sau se poate face o revizie completa de catre cei de la firma SCM
Am sa pun maine toate datele tehnice si poze
Go to the top of the page

+Quote Post
Florin_Grigore
post Apr 13 2009, 11:46 AM
Post #2

From: Bucuresti
Member No.: 621
Grad Year: 2008
Spec: Tehnologie

QUOTE (Gheorghiu Mihnea @ Mar 17 2009, 08:16 PM) *
Vand masina de aplicat cant pe suprafata dreapta productie SCM 96 cu 5 capete de lucru: taiere grosiera din rola, frezare sus+jos, taiere exacta la capat cu disc circular
Masina se afla in Bucuresti, se poate vinde asa cum este sau se poate face o revizie completa de catre cei de la firma SCM
Am sa pun maine toate datele tehnice si poze

ce faci mai mihnea, vinzi din sighet utilaje din bucuresti (IMG:style_emoticons/default/emo-rade.gif)

+Quote Post
mihainegurici
post Dec 12 2009, 03:32 PM
Post #3

Member No.: 1,424

la ce pret e masina de cant?in ce stare e? Ce inseamna revizia? Cat iau cei de la scm pt aceasta revizie?
cu ce probleme frecvente v-ati intalnit la masini de cant?

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th September 2010 - 01:21 AM